Vok

Vok je ponev večjega premera z visokim robom, v kateri lahko pripravite praktično karkoli. Vok ni le odlična izbira za pripravo jedi azijske kuhinje, ampak se dobro obnese tudi za pripravo različnih drugih jedi. Njegova glavna prednost je ta, da omogoča hitro pripravo hrane. Poleg tega pa je hrana, ki jo pripravite v njem, tudi nadvse okusna. Hitra priprava na zelo visoki temperaturi namreč ohrani sočnost mesa in hrustljavost zelenjave, zato vam omogoča pripravo res slastnih in zdravih kulinaričnih mojstrovin. Zelenjava, pripravljena na tak način, bo ostala veliko bolj barvita in bolj polna vitaminov, kar je še en razlog več, zakaj ne sme manjkati prav v nobeni kuhinji.

Vok z ravnim dnom

Tradicionalni vok s polkrožnim dnom in iz litega železa je v sodobni kuhinji nadomestil vok z ravnim dnom. Ta je izdelan iz odpornih materialov z dolgo vzdržljivostjo in ki omogoča praktično uporabo ne glede na to, kakšen štedilnik imate. Uporablja se namreč lahko tako na indukciji, keramiki in električnem štedilniku kot tudi na plinu. Omogoča vam, da prav na vsakem štedilniku pripravite odlične jedi. Poleg tega pa takšen vok lahko brez skrbi perete v pomivalnem stroju.

Kakovosten vok Happycall je zasnovan tako, da se hrana nanj ne prijema, zaradi česar bo njena priprava še bolj enostavna. Zaradi visokega roba boste hrano v njem tudi zlahka mešali in obračali.

vok Happycall z ravnim dnom

Pet specialnih titanovih slojev

Kar 5 titanovih slojev omogoča dolgotrajno uporabo in dolgo življenjsko dobo. Za še dodatno odpornost na visoke temperature pa poskrbi poseben kremenov nanos. Zaradi njega je bolj odporen tudi proti praskam in luščenju, kar je še dodaten plus, ki pripomore k njegovi vzdržljivosti. Vsi materiali, iz katerih je izdelan vok, so neškodljivi in prijazni tako do zdravja kot do okolja, kar potrjujejo tudi različni certifikati.

Če radi kuhate, potem je čas, da si privoščite kakovosten vok ali ponev, s katerim boste kuhali še raje! Vok pa vam lahko pride prav tudi v primeru, če vam zmanjkuje časa za kuhanje ali pa bi si radi poenostavili pripravo hrano. Omogoča vam namreč pripravo različnih jedi na preprost način in v zelo kratkem času. Tako bosta kosilo ali večerja hitreje na mizi, vi pa boste še bolj uživali v kuhanju.

Vok s petimi specialnimi titanovimi sloji